PRIJS

Beachflag small (40 x 235 cm) - Met voetplaat - € 155,49 / Beachflag medium (65 x 315 cm) - Met voetplaat - € 195,42 / Beachflag small (40 x 235 cm) - Met grondpen - € 125,24 / Beachflag medium (65 x 315 cm) - Met grondpen - € 165,17

Aanbieder

https://leerinhetverkeer.nl/producten/dick-bruna-beachflag/beachflag-wij-spelen-hier

Beschrijving

De Beachflag 'wij spelen hier' is een praktisch en betaalbaar middel om weggebruikers te attenderen op de aanwezigheid van (spelende) kinderen in het verkeer.
Iedere ouder vindt het belangrijk dat kinderen veilig buiten kunnen spelen. Met behulp van de beachflag 'wij spelen hier' worden weggebruikers erop geattendeerd dat er spelende kinderen in de omgeving zijn. Een opvallend hulpmiddel dat neergezet kan worden aan het begin van een straat of een woonerf, bij een speeltuin of een park waar veel kinderen spelen.

De vlaggen worden standaard geleverd met een bijbehorende beachpole en zijn verpakt in een praktische, waterafstotende draagtas waar de beachflag netjes in opgeborgen kan worden.
De beachflag kan op twee manieren op of in de grond bevestigd worden. Dit kan met een grondpen of grondplaat. De bevestigingsmaterialen zijn ook los te bestellen.

De vlaggen kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden en zijn in een linksdraaiende en rechtdraaiende versie verkrijgbaar.

De beachflag is verkrijgbaar met 3 verschillende teksten:
- school
- wij gaan weer naar school
- wij spelen hier

Afmeting en bevestiging:
Beachflag - small - 40 x 235 cm Met voetplaat
Beachflag - medium - 65 x 315 cm         Met voetplaat
Beachflag - small - 40 x 235 cm Met grondpen
Beachflag - medium - 65 x 315 cm         Met grondpen

Inhoud

Doelgroep

Kleuters, lagere, secundaire school

Thema

Schoolomgeving, verkeersregels

Type Product

Lesmateriaal

Beachflag ‘wij spelen hier’

Bestel hier