PRIJS

Goed nieuws! Dit product komt tijdelijk in aanmerking voor 20% korting.

Wil je deze korting verzilveren?

Volg het stappenplan en de VSV doet de rest.

Aanbieder

Jasper Nullens - Zo is het mooi geweest

Beschrijving

De nu 29-jarige Jasper nam op 18 december 2013 de beste beslissing van zijn leven, namelijk stoppen met het drinken van alcohol.

Omdat hij zeven jaar van zijn jonge leven als verslaafde heeft doorgebracht wil hij de gevaren die alcohol met zich meebrengt, en wij vaak niet zien doordat we ze nog niet ervaren hebben, laten ervaren door het geven van een preventieve getuigenis van een 100-tal minuten. In deze 100 minuten zal je kijk op alcohol hoe dan ook veranderen, in de goede zin.

Veel problemen zijn het gevolg van een alcoholverslaving, dit geldt ook in het verkeer, waarin heel veel ongevallen veroorzaakt worden door misbruik van alcohol. De gevolgen van drinken en rijden worden echter nog steeds te licht opgevat.

Ik geef jullie de “waarom” en kan uit eigen ervaring vertellen hoe alcohol je helemaal overneemt zonder dat je er iets van merkt.

Maar ook hoe je je meest negatieve ervaring ook weer kan omzetten in een zeer positieve ervaring. Ook heeft hij zijn gehele verhaal uitgegeven in boekvorm onder de titel “Eindelijk vrij”, in deze autobiografische tekst doet hij zijn leven als jonge verslaafde onverbloemd uit de doeken.

Inhoud

  • Prijs: 250 euro 
  • Contact: Jasper Nullens 0471 66 45 16
  • E-mailadres: nullensjasper@gmail.com 
  • Website: www.zoishetmooigeweest.be

Doelgroep

Tweede en derde graad secundair onderwijs  

Thema

Schoolomgeving, Risicogedrag, Auto, 

Type Product

Voorstelling 

Lezing: Alcohol

Bestel hier