1+1 gratis naar Bobbejaanland

Als je 40 stickers spaart, krijg je gratis toegang tot Bobbejaanland voor 1 persoon mits vergezeld van een betalende volwassene. 

Papieren stickerkaart
Betalend ticket (aan het dagtarief > 1,4m) en gratis ticket moeten online aangekocht worden op bobbejaanland.be met de actiecode 240405.

Op de dag van je bezoek breng je je dagtickets + deze beloningskaart mee naar de poort ter controle. Je hoeft niet meer langs de kassa.

Digitaal sparen
Betalend ticket (aan het dagtarief > 1,4m) en gratis ticket moeten online aangekocht worden op bobbejaanland.be met de unieke actiecode die je kan terugvinden op het digitaal platform. Je hoeft niet meer langs de kassa.

De actiecode kan slechts 1 keer gebruikt worden tussen 01/04/2024 en einde seizoen 2024. De code is niet geldig tussen 15/07/2024 en 11/08/2024 en op rode dagen en tijdens privé-evenementen zoals aangegeven in onze openingskalender. De code is niet geldig in combinatie met voorverkooptickets of school- of groepsuitstappen. De voucher is niet terugbetaalbaar of combineerbaar met andere promoties en mag niet verkocht of uitgedeeld worden.