Zichtbaar, veilig en duurzaam naar school

Met Helm Op Fluo Top stimuleer je kinderen om ook tijdens de donkere maanden te voet of met de fiets naar school te komen. Door fluo en/of een helm te dragen, verzamelen de leerlingen stickers en sparen ze voor beloningen. 

Schrijf je school hier in

Ga je mee digitaal sparen?

Stickers sparen met Helm Op Fluo Top kan op papier, digitaal of met een mix van beide. Elk jaar neemt het aantal scholen dat deelneemt via ons digitaal platform toe. Zelfs kleuterjuffen van de instapklas laten ons spontaan weten hoe eenvoudig het digitaal sparen in zijn werk gaat. Je zet het digitaal platform 's morgens open op het smartboard, een tablet of een laptop en de leerlingen kunnen zelf aanduiden of ze met een helm/hesje naar school kwamen. Zo verlicht je de werklast voor jezelf én je bent milieubewuster! 

Vanaf schooljaar 2025-2026 zetten we volop in op Helm Op Fluo Top digitaal. We zullen dan geen papieren stickerkaarten en stickers meer verdelen. Daarom is komend schooljaar (2024-2025) hét ideale jaar om je eerste stappen op ons digitaal platform te zetten. Hoe dat in zijn werk gaat, vind je hier.

Vragen? We helpen je graag op weg. Bekijk onze FAQ of contacteer ons: 015 44 32 60 of helmopfluotop@vsv.be